Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Вижте всички статии

Тенденции при дрхеите, Мода 2023

Тенденции при дрхеите, Мода 2023

Тенденциите в модата през последните години продължават и през 2023г.

През годините тенденциите в модата са се сменяли с бързи темпове.  Предпочитанията на потребителите за дрехите , цветовете , материите, буквално са се сменяли от сезон на сезон. 
Но през последните години се наблюдава тенденция за запазване на стила. 

И през тази година се набляга на: 

1. Удобство и функционалност - Потребителите все повече се фокусират върху удобството и функционалността на дрехите. Това включва устойчиви материи, рециклирани текстилни материали, както и дрехи които са дишащи и позволяват на тялото да се движи свободно. 

2. Наситени цветове - наситени цветове ще продължат да бъдат популярни, като същевремено нюансите на пастелени и нюд тонове също ще продължат да бъдат търсени.

3. Oversized дрехи или по-широките дрехи - Тази тенденция се наблюдава силно през последните 3-4 години. Потребителите се фокусират вурху широки кройки, които позволяват на дрехата да бъде удобна. 

4. Комбинирането на различни дрехи и аксесоари в един стил - Това включва носенето на сака върху ризи, яке върху тениска. Или дори съчетаване на разлини типове дрехи като кецове с елегантни поли. Смесване на спортен и елегантен стил. Разгледай нашите спортни екипи тук

5. Технически дрехи - това са дрехи , които предоставят функционалност , като водоустойчиви дрехи, терморегулация и др. Това са предимно дрехи за спорт или за активен начин на живот.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани