Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Вижте всички статии

Полезни съвети при избор на рокля

Полезни съвети при избор на рокля

Черна къса рокля

Изборът на подходяща рокля зависи от няколко фактора като поводът, на който ще я носите, вашите лични предпочитания, както и вашата фигура и размер. 

Ето някои съвети, които да вземете под внимание при избор на рокля: 

1. Определете повода - Различните поводи изискват различен стил на облекло. Например официални събития като сватби или галавечери изискват елегантни и изискани рокли, докато на парти или среща с приятели може да изберете по-разчупени и свободни стилове на рокли. 

 

2. Вашата фигура - различните стилове на рокли подхождат за различните типове фигури. Например , при по-широк ханш е добре да се избере рокля в свободен плаващ силует, или силно разкроена, което ще доведе до излишното натрупване на материя около талията. 

 

3. Избор на цвят - Изборът на цвят също е важен при избор на рокля. Съветът е да избирате цветове, които са подходящи на вашият тип кожа и цвета на косата. Понякога се взема предвид и темата на събитието - при официални събития главно се набляга на  по-тъмни нюанси като черно, синьо, червено.

 

4. Размер на роклята - Размерът на роклята е важен, за да се уверите, че тя ще ви пасне и ще изглеждате добре в нея. Проверете таблицата с рзмери и вземете предвид вашите мерки.

 

5. Избор спрямо сезона - Роклите се предлагат в различни материи и дължини, като някои са подходящи за по-топли , а други за по-студени месеци.

 

6. Аксесоари - Изборът на рокля понякога се определя и от това, което вече имаме като аксесоар - обувки, чанта и бижута. Аксесоарите допълват роклята ви и я правят още по-стилна и елегантна.

 

Следвайки тези съвети, може да намерите подходящата рокля за вас ТУК 

Помнете, че най-важното е да се чувствате удобно и уверени в това, което носите.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани