Условия за ползване

 

Условия за ползване
Молим да се запознаете с условията за пазаруване в сайта Jordannis.com Ако продължите да ползвате сайта и да правите поръчки в него, считаме, че приемате тези условия.

Информация от потребителите

За да изпълним направените от Вас поръчки, се нуждаем от определен обем информация за Вас, която ще ви бъде поискана във Формуляра за доставка. Ние ще използваме тази информация единствено с цел да обслужим Вашите поръчки. Личната информация, която Вие ни предоставяте, се ползва от закрилата нa Закона за защита на личните данни. Тя по никакъв начин няма да бъде използвана за цели извън обявените в сайта и няма да бъде предоставяна под каквато и да е форма на трети лица. Промяна на цени и продукти Имаме право да променяме цените и характеристиките на продуктите без предварително известие. Вие като потребители заплащате цените на продуктите, които са били актуални по време на изпращане на поръчката, ако е потвърдена след не повече от 30 дни. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, си запазваме правото да откажем изпълнението на поръчка и не ви дължим обезщетение, освен да възстановим заплатените от Вас до момента суми, ако има такива. 

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт. Ако желаете да ви бъде доставена пратката по пощата и/или чрез друг по-евтин метод за доставка молим ви да ни уведомите, когато се свържем с вас за потвърждение по телефона.

Отказ от поръчани продукти

Как трябва да върна продукта обратно:

1.Ако решите да върнете, или замените вашия артикул свържете се с наш технически сътрудник за генериране на товарителница за връщане тел:0700 1 0271. Като потребители Вие имате право да върнете поръчаните продукти в срок от 14 дни от получаването им, в случай, че продуктите не са използвани, трябва да са прилежно опаковани в оригиналния пакет, с който сме ви ги изпратили и придружени с всички търговски етикети. В този случай разходите за доставката и за връщането на продукта са за Ваша сметка. Сума за възстановяване се връща само по банков път на титуляра на поръчката в срок от 14 дни.
Смяна за нов размер или нов артикул се извършва в срок от 14 дни
Със всяка наша пратка изпращаме формуляр за връщане/замяна и вашата проформа, пазете ги ако искате да върнете или замените вашия продукт. 
2.Запазваме си правото да ви откажем пратката в Офис на Еконт - връщане за замяна или възстановяване на сума, ако не сте се свързали с нас за генериране на товарителница за връщане и не сте изпълнили условията от т.1. Всички пратки, които са изпратени без да сте се свързали с нас и които не са с Товарителница за връщане, която ние сме ви генерирали, ще бъдат отказвани в офиса на куриера!
3.Молим Ви обърнете внимание, че при непопълнен, неправилно попълнен или липсващ формуляр няма как да заменим продукта или да възстановим сумата и пратката ще бъде отказана след преглед.
4.НЕ ПРЕДПРИЕМАЙТЕ САМИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ПО ЕКОНТ ЗА СМЯНА ИЛИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА, ИЗЧАКАЙТЕ ДА ВИ ИЗПРАТИМ НОМЕР НА ТОВАРИТЕЛНИЦА НА СМС СЪС КОЯТО ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТА. 
5.Фирма Ленас Груп си запазва правото да не носи отговорност за пратки които не са върнати по описания начин. 

6. Можете да направите своя отказ на договора от разстояние на сайта  във формуляра за възстановяване на сума или да попълните формуляра за замяна на продукт.

 
Информация за потребителите

1. Продажбите в този сайт се извършват от: Търговец: фирма ЛЕНАС ГРУП ООД :ЕИК 202673894;гр.Раковски, ул. Яко Яковски 45

2. Основните характеристики на предлаганите продукти са представени в подробно описание на всеки един от тях.

3. Обявените цени на продуктите и услугите са с включен в тях данък добавена стойност.

4. Стойността на разходите за доставка не са включени в цената на продуктите, а се начислява допълнително в зависимост от избрания начин на доставка. Цената на доставката се визуализира след попълване на адреса. Цената на доставката започва от 4.60лв (доставка до офис на фирма Еконт)

5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използване на представените средства за връзка с нас.

6. Заплаща се при получаване на артикула  - в офис на куриерската фирма или на куриера, който ще посети адреса Ви.

7. Предложените цени са валидни в срок от 30 календарни дни.
8.Срок за доставка до 30 дни.
9.За да пазарувате в нашия онлайн магазин вие трябва да сте навършили 18г.
10.Снимките в сайта са със илюстративна цел. Цветът който виждате, зависи от Вашата компютърна система. Ние полагаме всички разумни усилия да покажем нашите продукти на снимката включително и цветовете но не можем да гарантираме, че вашият компютър ще покаже вярно тези цветове.
11.След направена поръчка, Вие се задължавате да бъдете на посочения адрес за доставка, да не бъдете извън града или друга държава до осъществяване на доставката.
12. Прехвърляне
Jordannis.com си запазва правото да прехвърли или да предложи като залог на трети страни всички искове за плащане, които са възникнали във връзка с доставката на стоки.
13. Всяка наша пратка се изпраща с опция преглед преди заплащане.

 

 Нашата отговорност

Нищо в тези Условия не изключва или ограничава отговорността на jordannis.com по отношение на проблеми, за които би било незаконно за нас да ограничим или изключим нашата отговорност.

Нашата максимална отговорност към Вас за всякакви загуби или щети, произтичащи във връзка с Вашата поръчка на jordannis.com, ще бъде ограничена до общата цена на Вашата поръчка.

Ако имате някакъв проблем с продукт, който сте закупили от jordannis онлайн и не сте могли да решите спора с jordannis, тогава можете да подадете жалба до платформата на ЕС за онлайн решаване на спорове („ODR платформата“).

ODR платформата предлага на потребителите и търговците в рамките на ЕС възможността да направят опит и да постигнат извънсъдебно уреждане на жалбите, произтичащи от онлайн покупки. Тази платформа за еднократно въвеждане на жалби е лесен и интерактивен уеб сайт, който е безплатен и достъпен на всички официални езици на ЕС. Използвайки ODR платформата, потребителят и търговецът могат да намерят съответния орган за решаване на спора и след това да преминат през процеса за намиране на решение на жалбата на потребителя. ODR платформата е достъпна тук: http://ec.europa.eu/odr.

 

 Информация за фирмата

Ленас Груп ООД 

Град: Раковски ул.Яко Яковски 45

БУЛСТАТ: 202673894
ДДС № BG202673894
Контакти: Център за обслужване на клиенти:
Имейл: lenas.groupbg@gmail.com
Телефон: 
0700 1 0271

Последно обновени на 25.05.2017

 

Върни До Горе