Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Мита за Китайските ни дрехи и Българското производство

Всичко започна с една невинна кампания за дрехи! 

Годината е 2013, а ние - Светослав и Милена - заредени с огромен ентусизаъм.

Помолихме нашите фенове да ни предоставят снимка на артикул, който желаеха да видят в нашия магазин (магазина тогава беше зареден предимно с Английски дрехи и тепърва започвахме собствено производство).

Обещахме, че това, което ни изпратят ще им бъде изработено на възможно най-ниската цена. По същото това време давахме нашите дрехи да се изработват на "ишлеме" в чужда фабрика и то в малки количества, докато сами не успеем да изградим своя собствена. Дали заради обещанието, че ще изработваме дрехи на възможно най-ниската цена, или заради това, че обещахме да изработваме именно това, което клиентите искат - последва огромна лавина от заявки. Не бяхме си представяли, че ще събудим такъв огромен интерес към нашата кауза.

И така се срещнахме с проблема - А именно да изпълним обещаното. Главния проблем беше как да предоставим артикулите на възможно най-ниски цени, като цените на консумативи и платове всъщност бяха високи (високи ако решиш да шиеш 1бр). Единственото решение беше - да започнем да произвеждаме даден артикул в "масово" производство. Това беше единствения вариант, за да намалим цената. Защото , когато зареждаш консумативи в огромни количества цената им пада, така и твоя краен продукт може да бъде доставен на перфектна цена. Така решихме проблема , което беше равно на = Доволни клиенти. Разбира се, не всеки артикул може да бъде изработен в голямо количество, но затова има лимитирани бройки.

Китайската връзка :)

И да - това, за което най-много ни благодарят клиентите, е именно, че ако си поръчат нещо от Китай чакат понякога с месеци, а при нас са намерили възможността да получат, това което желаят за по-кратък период. 

През същата 2013г. единствените ни активи бяха - малка домашна шевна машина и огромно желание.

Към днешна дата сме събрали възможно най-добрия екип от специалисти, които с години са работили в тази област и имат голям стаж. Имаме си собствен Конструктор-Моделиер и екип от Кроячи, Шивачи и Гладачи, които са работили с години в едни от най-големите фабрики за производство на дрехи в Южна България. 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
«1»

Най-продавани

Марки